Scarlet Ibis: Difference between revisions

From Japari Library, the Kemono Friends Wiki
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 19: Line 19:
While still four-toned, Scarlet Ibis' wing tips were originally white in coloration rather than black. In addition, she wore black shoes and apparently used different hair ties to hold her pigtails together. Rather than thigh-highs stockings, she wore full leggings. Notably, her eyes are gray in color.
While still four-toned, Scarlet Ibis' wing tips were originally white in coloration rather than black. In addition, she wore black shoes and apparently used different hair ties to hold her pigtails together. Rather than thigh-highs stockings, she wore full leggings. Notably, her eyes are gray in color.
|attribute=In addition to flying long distances, Scarlet Ibis can sing. However, much like [[Japanese Crested Ibis]], she is not very good at it.
|attribute=In addition to flying long distances, Scarlet Ibis can sing. However, much like [[Japanese Crested Ibis]], she is not very good at it.
|reallife=The scarlet ibis is a brightly colored bird native to South America. It is carnivorous, eating fish, frogs, reptiles and crustaceans, taking advantage of its long and sensitive bill. Its plumage is a gorgeous scarlet, owing to high amounts of carotene in its diet.
Characteristically social animals, the ibises are known to live in extensive colonies amongst themselves and other birds. They are typically monogamous animals, pairing off for life after finding a mate. Their simple nests are constructed somewhat haphazardly, featuring a loose platform of sticks. To avoid predation, they favor mangrove trees well above the water to protect their eggs and chicks. In contrast to adults, the plumage of juvenile scarlet ibises is a mix of gray, brown and white. Around the time that they begin to fly, the color starts changing, spreading across the body after about two years.
Scarlet ibises are excellent flyers and are prone to migration, traveling as far as southern Florida. They are aggressive birds that will attack other species in order to steal their food, utilising their beaks, wings and legs. Despite this, for safety in numbers, they are known to congregate with other avian creatures.
}}
}}

Revision as of 03:17, 8 June 2017

Scarlet Ibis
ショウジョウトキ
Character Data
Romaji Shōjō Toki
Debut Kemono Friends (2015 Game)
Animal Data
Scientific Name Eudocimus ruber
Distribution Caribbean Islands, Northern South America, Southern Florida
Diet Carnivore
Avg. Lifespan 16 years
Read More Scarlet ibis
Conservation Status iucn3.1 LC.svg.png
Scarlet Ibis Anime Season 2 Manga Festival (Costume) Pavilion KF3 Nexon Game Gallery

Scarlet Ibis is an avian Friend that has appeared in all Kemono Friends media to date.

Appearance

Scarlet Ibis dresses in a long, red coat with a puffy, feather-like collar and matching sleeves. She wears a pink skirt with peach-colored stockings that go up to her thighs, and also dons a pair of ruby red Mary Janes. Scarlet Ibis' hair is predictably scarlet in color, with black tips on either end of the long locks of hair that hang from her bangs. This coloration closely resembles the beak of the real bird. Her hair is tied in the back in two thin pigtails, and a pair of small, four-tone wings protrude from her head. She has a feathery tail with black tips. Her eyes are a garnet red.

While still four-toned, Scarlet Ibis' wing tips were originally white in coloration rather than black. In addition, she wore black shoes and apparently used different hair ties to hold her pigtails together. Rather than thigh-highs stockings, she wore full leggings. Notably, her eyes are gray in color.

Series Appearances

Appearances In Kemono Friends Media
Media Role

In Real Life

The scarlet ibis is a brightly colored bird native to South America. It is carnivorous, eating fish, frogs, reptiles and crustaceans, taking advantage of its long and sensitive bill. Its plumage is a gorgeous scarlet, owing to high amounts of carotene in its diet.

Characteristically social animals, the ibises are known to live in extensive colonies amongst themselves and other birds. They are typically monogamous animals, pairing off for life after finding a mate. Their simple nests are constructed somewhat haphazardly, featuring a loose platform of sticks. To avoid predation, they favor mangrove trees well above the water to protect their eggs and chicks. In contrast to adults, the plumage of juvenile scarlet ibises is a mix of gray, brown and white. Around the time that they begin to fly, the color starts changing, spreading across the body after about two years.

Scarlet ibises are excellent flyers and are prone to migration, traveling as far as southern Florida. They are aggressive birds that will attack other species in order to steal their food, utilising their beaks, wings and legs. Despite this, for safety in numbers, they are known to congregate with other avian creatures.